Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Sastojci:
mungo pasulj
kukuruz šećerac
sremuš
umeboši sirće
morska so
malo limuna
Način pripreme:
Potopite šolju mungo pasulja na oko 3 sata u hladnu vodiu Procedite vodu, dolijte novu, pa kuvajte mungo pasulj dok zrna ne počnu da se otvaraju, tj. dok ne omekšaju (oko 45 minuta). Procedite i pustite mungo pasulj u cediljci da se rashladi. Skuvajte 1-2 šolje smrznutog kukuruza šećerca, u blago posoljenoj vodi (koristite morsku so). Procedite i pustite da se kukuruz prohladi. Operite vezu sremuša i isecite ga na tračice. Izmešajte mungo pasulj, kukuruz i sremuš, prelijte kašičicom umeboši sirćeta i malo limuna. Prijatno!
Povezane priče
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.
Dostava za područja opština u Beogradu - dodatno 60 RSD na iznos poštarine
Dostava za ruralna područja koja su navedena u ovom cenovniku - dodatno 120 RSD na iznos poštarine