Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Sastojci:
Sočivo, bundeva, maslinovo ulje, kari, heljda, tamari sos, sok od paradajza, beli luk, blitva.
Način pripreme:
Prvo se skuva sočivo i procedi od vode u kojoj se kuvalo. Onda se velike kocke bundeve prodinstaju na maslinovom ulju s karijem. Doda se heljda i dvaput više vode. Kuva se dok ne ispari voda, na najslabijoj vatri. Doda se tamari ili so, po ukusu (bez preterivanja!) Umeša se proceđeno sočivo, dolije malo soka od paradajza ili isecka jedan paradajz, pa se kuva još 5 minuta. Doda se čen belog luka. Blitva se iscepka na komade i stavi preko vrelog jela. Poklopi se i kada blitva splasne, nakon 3-4 minuta, ODMAH se jede!
Povezane priče
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.
Dostava za područja opština u Beogradu - dodatno 60 RSD na iznos poštarine
Dostava za ruralna područja koja su navedena u ovom cenovniku - dodatno 120 RSD na iznos poštarine