Makrobiotika

 

Sortiraj
-10% Organski proizvod

Just Superior

Hlorela u prahu (organski proizvod) 100 g Just Superior
1.458,00 RSD 1.620,00 RSD

Superior organska hlorela u prahu – vaša svakodnevna podrška za borbu protiv toksičnog okruženja uz bioraspoloživ vitamin B12 i gvožđe, konačno bez rizika od kontaminacije teškim metalima i toksinima drugih algi.

-10%

SZR Uljarica SSM

Tofu tvrdi sa halapenjo paprikom SZR Uljarica SSM
1.368,00 RSD 1.520,00 RSD

 

Macrobiotic Prom

Tofu namaz sa paprikom 200 g Macrobiotic Prom
243,00 RSD

Tofu namaz - sojin krem sir sa paprikom. Posno, na vodi.

Macrobiotic Prom

Tofu namaz 200 g Macrobiotic Prom
243,00 RSD

Tofu namaz - sojin krem sir. Posno, sa maslinovim uljem, vegan.

Macrobiotic Prom

Genie prženi tempeh 200 g Macrobiotic Prom
360,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Macrobiotic Prom

Genie prženi sejtan 180 g Macrobiotic prom
300,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Macrobiotic Prom

Genie tempeh sirovi 200 g Macrobiotic Prom
280,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Macrobiotic Prom

Nutritivni kvasac 200 g Macrobiotic Prom
582,00 RSD

Nutritivni, delikatesni, prehrambeni kvasac u granulama. Ne sadrži gluten. Veganski proizvod. 

Macrobiotic Prom

Genie tofu prženi 170 g Macrobiotic Prom
239,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Mitoku

Umeboši pasta 100 g Mitoku
771,00 RSD

Pasta od fermentisanih slanih umeboši šljiva: čisti masnu jetru i otrove iz organizma, povećava imunitet i izdržljivost na stres, reguliše varenje i rad želuca, snažan antioksidans, usporava starenje.

Mitoku

Alge vakame 25 g Mitoku
476,00 RSD
Sušene morske alge vakame (wakame) - blagog ukusa, mekane teksture, neizostavni sastojak miso supa, odličan dodatak kuvanom povrću. Bogate su kalcijumom a sadrže i velike količine gvožđa, vitamina A, C, B3 i belančevina. Odlično utiču na detoksikaciju kao i na viskozitet krvi i visok krvni pritisak.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart