Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Svojstva
Heljdine pahuljice su izvor ugljenih hidrata, celuloze, vitamina i mikroelemenata. Obezbeđuje energiju za ceo dan, pomažu pri varenju i održavaju osećaja sitosti. Tajna kvaliteta Slavuj heljdinih pahuljica je jednostavna: heljda se uzgaja u klimatski i ekološki optimalnoj oblasti u Rusiji. Zrno se čisti od ljuspice, ne povređujući opnu, pari se pod pritiskom i spljoštava. Zrno ostaje celo i ne gubi svoja prirodna svojstva. Tako se dobija zdrav i hranjiv obrok.
Sastojci
Pahuljice od heljde.
Način pripreme
Uputstvo za pripremu ukusnog i zdravog doručka, za 3 minuta.
Prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po vašem izboru: toplom vodom, toplim biljnim mlekom, pripodnim sokom, jogurtom...)
Promešajte, i ostavite da odstoji 3 munuta (5-7 minuta ako prelivate hladnim napitkom).
Pretvorite svoj doručak u topli desert. Dodajte: banane, suvo ili sveže voće, džem, čokoladu, kockice netafinisanog šećera od trske...
Nutritivne vrednosti
Energetska vrednost (kcal): 346
Masti: 2.4 g
Ugljeni hidrati: 74.8 g
Proteini: 11.4 g
Celuloza: 7.8 g
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.