Naturela sa rogačem i agava šećerom 170 g Granum
336 RSDkom
nutritivne vrednosti
na 100go proizvodu
Naturela je postan proizvod.
svojstva
Ovaj ukusan namaz namenili smo onima koji, vodeći računa o svom zdravlju, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača. Mi smo se opredelili za agava šećer, pre svega zbog niskog glikemijskog indeksa. Sadrži nezasićene masne kiseline, omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Od minerala je bogat gvožđem, magnezijumom, manganom, fosforom i bakrom, te vitaminom E (moćan antioksidant).
Nezasićene masne kiseline: omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja.
Aminokiseline: gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor i bakar.
Minerale: magnezijum, kalijum, beta karoten, kalcijum, fosfor, gvožđe, riboflavin, niacin.
Vitamine: E (moćan antioksidant).
Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein.
sastojci
Seme suncokreta, agava šećer 16 %, rogač 7 %, hladno presovano kokosovo ulje.
Alergen info: može sadržati kikiriki, koštunjavo voće i susam u tragovima.
način pripreme
Pored toga što se koristi kao namaz, Naturela se može koristiti i kao fil za palačinke i kolače, ili u pripremi poslastica od sirovih sastojaka.
Napravite ukusni obrok - ovseni kolačići sa naturelom
Sastojci:
- 170 g Granum Naturele sa rogačem i agava šećerom
- 1 jaje
- 150 g bademovog brašna
- ovsene pahuljice
Priprema:
Prvo umutite jaje i dodajte naturelu. Lepo sjedinite ova dva sastojka i postepeno dodajte bademovo brašno dok ne dobijete gustu smesu. Od pripremljene smese napravite kuglice i preko pospite ovsene pahuljice. Kuglice stavite u rernu 10 minuta na 180 stepeni. Kada bude gotovo možete ih iseći na pola i dodati još naturele između kako biste napravili još slađu poslasticu.