Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Svojstva
Kore za gibanicu sa heljdinim brašnom su proizvod dobijen tradicionalnim načinom proizvodnje, što im daje poseban ukus i kvalitet za lako upijanje nadeva. Osim gibanice, moguće je praviti i druge pite sa željenim nadevima. Pakovanja su od 500 g a kore su zaštićene, što ih čini polutrajnim proizvodom sa rokom upotrebe do šest meseci na +8⁰C.
Vitamin A 0 %, vitamin C 0 %, kalcijuma 249.01 mg/Kg, gvožđa 16.38 mg/Kg.
Sastojci
Kore od heljde.
Alergen info: Gluten.
Način pripreme
10 minuta pre upotrebe otvoriti pakovanje radi omekšavanja kora.
Pakovano u zaštićenoj atmosferi. Pasterizovan proizvod.
Sastojci za pitu: 500 g Bio Heljda kora, 250 g heljdinog zrna, 9-10 struka praziluka, mleveni biber, ulje i začin.
250 g heljdinog zrna obariti. Praziluk dobro očistiti, iseći na kolutiće i propržiti na ulju. Zatim u to dodati obarenu heljdu, mleveni biber, so i začin. Dinstati zajedno 10 min na tihoj vatri. Ređati po dve kore, a svaku prskati uljem. Na svaku stavljati nadev i urolati. Sa ostalim korama i nadevom postupiti isto. Rolne staviti u podmazan pleh, premazati uljem i peći oko 30 minuta u rerni na 200°C.
Nutritivne vrednosti
Energetska vrednost (kcal): 267.4
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.