Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Svojstva
Ona povećava imunitet organizma, regeneriše jetru i bubrege, reguliše crevne aktivnosti (sprečava pojavu hemoroida), reguliše pritisak, šećer i holesterol u krvi, snižava telesnu temperaturu visoku zbog raznih oboljenja, ima snažno antiseptičko dejstvo, pročišćava krv i odstranjuje toksične naslage, normalizuje ph vrednost, povećava energiju sportista i umnih radnika.
Kombuha je gljiva sastavljena od želatoidne membrane u obliku diska. Ona živi u hranljivom rastvoru čaja i šećera. Kombuha ili čajna gljiva je u stvari simbioza dve vrste organizama: gljiva (kvasci) i bakterija sirćetnog vrenja.
Sastojci
Voda, crni čaj, šećer u fermentaciji sa gljivom kombuha.
Ne sadrži veštačke dodatke (konzervanse, boje, arome). Talog i sluzava materija koja se pojavljuju su rezultat prirodnog procesa.
Zdravstvenu ispravnost potvrdila Vojno medicinska akademija u Beogradu po rešenju br. 381/05.
Za one koji bi da znaju više
Kombuha je napitak u Kini poznat više od 2000 godina.
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.