Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Svojstva
Granum bundevin protein (sa preko 40 % proteina) dobija se mlevenjem pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz semena bundeve, tehnološkim postupkom bez korišćenja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i za sportiste.
Granum bundevin protein je proizvod želje da se bogati nutritivni sastav bundevinih semenki približi svakodnevnoj ishrani. Bundevine semenke su bogate proteinima, dijetalnim vlaknima, hlorofilima, fosforom, magnezijumom, magnamom, cinkom, gvožđem, bakrom, vitaminima B, K i E, kao i omega 6 i 9 masnim kiselinama.
Protein dobijen iz bundevinih semenki je odličan dodatak hlebovima, slanim i slatkim pecivima i sve popularnijim smutijima, sokovima i kašama. Konzumiranjem hrane bogate proteinima, podiže se nivo energije, doprinosi se metaboličkim procesima, radu digestivnog trakta i funkcionisanju organizma.
Način primene
Koristi se kao dodatak sokovima, smutijima, jogurtu i kašama. Može se koristiti u kombinaciji sa raznim vrstama brašna prilikom pripreme slanih i slatkih poslastica, energetskih pločica, kao i sastojak u prelivima za testeninu.
Sastojci
100% samlevena pogača bundeve nakon hladnog ceđenja ulja.
Alergen info: može da sadrži koštunjavo voće i susam u tragovima.
Nutritivne vrednosti
Energetska vrednost (kcal): 394
Masti: 15.06 g
Zasićene masti: 2.56 g
Ugljeni hidrati: 6.84 g
Ugljeni hidrati (šećeri): 4.74 g
Vlakna: 13.34 g
Proteini: 57.76 g
So: 0.10 g
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.