Belo bademovo proteinsko brašno 200 g Ecovital

Preko 45% proteina. Belo bademovo proteinsko brašno je potpuno prirodan proizvod, dobijen mlevenjem pogače koja nastaje pri izdvajanju ulja iz jezgra blanširanog badema.

870,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
870,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3002017

Brend: Ecovital

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 200.00 g

Svojstva

Bez veštačkih dodataka, aroma i boja. Ne sadrži gluten.
Bogato vlaknima i proteinima.
Preporučuje se svima a posebno sportistima i dijabetičarima.

Način primene

Može se koristiti samo, u kombinaciji sa jogurtom, mlekom ili vodom. Dodavanjem u musli ili smuti, u izradi mafina, proteinskih poslastica, testa i palačinaka.

Sastojci

Belo bademovo proteinsko prašno
Alergen info: proizvod može da sadrži tragove brašna lana i susama.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 282.4

Masti: 8.5 g

Zasićene masti: 0.71 g

Ugljeni hidrati: 28.89 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1.2 g

Vlakna: 15.76 g

Proteini: 46.84 g

So: 0.01 g

Pogledajte još i...

Sumak crveni
3.520,00 RSD

Mešavina začina crveni Sumak.

Beyond

Prženi tempeh (organski proizvod) 200 g Beyond
498,00 RSD

Prženi tempeh - grilovan (organski proizvod): hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna u vidu šnicli začinjenih tamari soja sosom. Brzo daje osećaj sitosti. Bogat izvor belančevina. Posno. Bez konzervansa, holesterola.

Problem

Čili papričice marinirane 52 g Problem
341,00 RSD

Nije problem Čili papričice.
Marinirano povrće - čili papričice.

-15% Organski proizvod

Bio Špajz

Integralni basmati pirinač (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
245,65 RSD 289,00 RSD

Basmati pirinač je lagan za varenje i smatra se dobrim za stanja zastoja energije u organizmu tj. prekomerne težine. 

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
837,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.

Bio Špajz

Gomašio - susamova so Bio Špajz
990,00 RSD

Gomašio ili gomasio - susamova so.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart