Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Svojstva
Kristalizacija je prirodno svojstvo meda! Dekristalizaciju izvršiti u toploj vodi na temperaturi 45C.
Med se ne preporučuje dijabetičarima, osobama alergičnim na polen i deci starosti do 12 meseci.
Med čuvati na sobnoj temperaturi i ne izlagati direktnoj svetlosti.
Najbolje upotrebiti do kraja datuma utisnutog na poklopcu.
Nutritivne vrednosti
Energetska vrednost (kcal): 329
Masti: 0.1 g
Ugljeni hidrati: 81.45 g
Ugljeni hidrati (šećeri): 70.32 g
Proteini: 0.88 g
So: <0.01 g
Masti - nezasićene masne kiseline: <0.1 g
Pepeo: 0.3 g
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.