• Proizvodi
  • Saveti
  • Recepti
  • Prodavnice
  • Naša priča
  • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Osnovne namirnice
/
Keks sa čokoladom (sert. bez glutena) 200 g Aleksandrija
Bio Spajz/
Keks sa čokoladom (sert. bez glutena) 200 g Aleksandrija
  • Bez laktoze
  • Vegan
Šifra: 202014

Keks sa čokoladom (sert. bez glutena) 200 g Aleksandrija

206 RSDkom

Robna marka: Aleksandrija Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: g

nutritivne vrednosti

na 100g
energetska Vrednost Kcal
454.7
energetska Vrednost KJ
1909.74
masti
13.2g
- mononezasićene masti
--
- polinezasićene masti
--
- zasićene masti
2.8g
ugljeni hidrati
76.8g
- šećeri
15g
vlakna
3.16g
proteini
5.6g

o proizvodu

Bezglutenski čoko biskvit Cookies sa komadićima čokolade. Posno, bez laktoze, bez kazeina, bez konzervansa. Prirodno bez glutena.

svojstva

Specijalna vrsta prosa koje se smatra pretečom svih žitarica sveta i upotreba naše tehnologije u vidu pripreme i obrade celog zrna, u saradnji sa institutima za analizu hrane, koju koristi samo naša fabrika funcionalne hrane bez glutena predstavlja jedinu alkalnu žitaricu koja daje našim proizvodima posebna nutritivna svojstva.

Ova žitarica u svetu spada u kategoriju super hrane, ali priprema zrna u kućnim uslovima nije moguća kako bi se aktivirali svi enzimski kompleksi i dobili maksimum, upravo  zbog toga vam naša kompanija olakšava da se kvalitetno hranite. Naša sorta prosa je pripremljena tehnologijom obrade alkalnih žitarica, sadrži esencijalne aminokiseline koje u naš organizam možemo uneti samo putem hrane neophodne su za pravilno funkcionisanje organizma.

sastojci

Pirinčano brašno, kukuruzni skrob, šećer, brašno od prosa, biljna mast (suncokret), brašno od heljde, komadići čokolade 8% (šećer, najmanje 40% suvih kakao delova, najmanje 7% kakao maslaca), vanil šećer, sirovi sojin lecitin, brašno guar pasulja, sredstva za dizanje testa (amonijum bikarbonat, soda bikarbona), kuhinjska so. 
Alergen info: sojin lecitin

način primene

Čuvati na suvom i tamnom mestu.